söndag 1 mars 2009

Redovisning av helgen


Helgen har varit en ganska lugn historia. Vi började med att rensa lite i garaget och T åkte till sortergården med skäp, två vändor dit blev det. Solen sken och det kändes som lite vår i luften. Ute på altanen kunde man vara utan tröja eller jacka en stund och då får man ju lite hopp om livet igen!!!
På lördagskvällen hade vi gäster, Yvonne och Jean kom hit och vi åt lite mat, tittade på melodifestivalen och pratade en massa...
Framåt natten videopratade vi med Amanda i säkert en timma och på det viset var hon nästan hemma här igen. Det kändes kul för alla, tror jag! Amanda och Jean pratade om Auckland en del, eftersom han är den enda av oss som har varit där. Amanda visade oss runt i lägenheten och vi tittade ut på gatan också, alltihop "live". Gillar all denna teknik!!!
Efter en stund kom Emil hem och tog över samtalet med sin lillasyster. så hon fick träffa ganska många på en gång.








Här har vi hamnat i köket och pratar med Amanda


Idag har vi haft besök av Ullegård och Morfar en stund, de var på vär hem från Hallbypromenaden, som de brukar göra varje söndag. Idag var det ishalka så de kunde inte genomföra sin promenad som de brukar och kom hit istället.
Ikväll har vi varit i Mullsjö en liten sväng hos Louise, jag behövde få hennes namnteckning på ett intyg och då fick det bli en tur dit. Kul att träffa henne igen! Förresten Louise har blivit mormor, Eleonore fick i fredags en pojke. GRATTIS!!!



Inga kommentarer: