lördag 6 december 2008

Julfest

I fredagskväll var det fest, julfest med syjunte-gänget (sytt har vi inte gjort på 15 år!) denna gång fick våra "gubbar" vara med. Det var mycket kul och trevligt, alla var glada och uppåt, så det var mycket skratt! Vi var hos Karin och Sten denna gång och jag riktar ett extra tack till Er. Julstämningen infann sig direkt när man kom innanför dörren, vi möttes av massa tomtar och ljus det var så mysigt!
Vi startade givetvis med glögg och pepparkakor med tillbehör och sen blev det traditionellt julbord och allt var mycket gott. Senare blev det kaffe och glasstårta inte dumt det heller.
En kanonbra idé dök upp att vi ska göra en resa tillsammans över en helg, det kommer att bli i slutet av april. Vi ska också åka till Smögen i slutet av sommaren, ska bli riktigt kul!
Som alltid när man har kul så går tiden fort och vi var inte hemma igen förrän klockan 01.00 det var ju i och för sig inget problem för mig, nattuggla som jag är. Tack allihop för en trevlig fest!!!


Lisa och Yvonne


Ett glatt gäng!


Värdfolket


Julmaten


Två kompisar!

2 kommentarer:

Matilda sa...

Vad roligt ni ser ut att ha haft!

Anonym sa...

vad kul med alla bilder!
måste bara säga att den där limpan ser god ut. vet inte vad det är men det fick mig att tänka på att de har ju inte sånt här. bara vitt bröd och mörkt med massa äckelgryn i. inge sötlev eller så. hehe